Heb je last van wanbetalers die niks doen met de rekeningen die jij opstuurt, maar heb je zelf geen tijd om er achteraan te gaan? BMK Debiteurenbeheer biedt een uitkomst waarbij je de gehele procedure gemakkelijk kunt uitbesteden en alsnog jouw geld binnen afzienbare tijd terug ziet.

Uitbesteden debiteurenbeer

Zo kun jij je debiteurenbeheer uitbesteden zonder je daarbij zorgen te hoeven maken dat je het aan verkeerde handen hebt gegeven. BMK Debiteurenbeheer staat namelijk al 40 jaar garant voor kwaliteit en discretie als het gaat om het opbouwen van een systeem waarbij wanbetalers zo snel mogelijk alsnog met het geld over de boeg komen en jouw bedrijf veilig blijft van faillissement.

Achterstallige rekeningen van klanten innen

Door een paar simpele stappen te nemen, zorgt BMK Debiteurenbeheer ervoor dat jij het geld van de achterstallige rekeningen van klanten binnen een mum van tijd op jouw rekening hebt staan. Als eerste zetten zij een voorstel op waarbij de inventarisatie van jouw bedrijf onder handen wordt genomen. Als dit door jou goedgekeurd wordt, gaat BMK Debiteurenbeheer aan de slag om een systeem te creëren waarbij alle facturen voortaan gestroomlijnd de digitale deur uitgestuurd worden.

En mochten er dan wanbetalers in het systeem naar boven komen, dan bellen de specialisten van het bedrijf hen op om tot een afspraak te komen waarbij zij alsnog de rekening betalen en jij jouw geld voor jouw geleverde diensten krijgt.
Je wordt tijdens het proces door BMK Debiteurenbeheer op de hoogte gehouden van hoe het ervoor staat. Daarnaast zorgen zij ervoor dat zowel de facturen als de telefoontjes gepersonaliseerd worden, zodat het niet uit de toon valt met de stijl van jouw bedrijf. Zo blijft jouw integriteit behouden, zonder dat je zelf ook maar een vinger hoeft uit te steken om het debiteurenbeheer in gang te zetten.

Debiteurenbeheer uitbesteden – wanbetalers aanpakken zonder zelf iets te hoeven doen